Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Nedelja zdravlja usta i zuba

Opšte preporuke za očuvanje oralnog zdravlјa

Oralno zdravlјe je značajna komponenta opšteg zdravlјa, utiče na fizičko zdravlјe, ali i na govor, samopouzdanje, socijalne odnose i uopšteno na kvalitet života. Faktori rizika za oralna obolјenja su najčešće i faktori rizika za hronične nezarazne bolesti, a obolјenja usta i zuba imaju veliki zdravstveni, socijalni i ekonomski značaj pa predstavlјaju javno zdravstveni problem.

Opširnije: Nedelja zdravlja usta i zuba

Renovirana školska zubna ordinacija

Posle dužeg niza godina, renovirana je školska zubna ordinacija u Žablju. Zahvaljujemo se Osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" u Žablju i Opštini Žabalj na finansijskoj podršci.

 Školska zubna odinacija u Žablju

Opširnije: Renovirana školska zubna ordinacija

Humanitarna akcija u DZ Žabalj

U okviru humanitarne akcije "Čepom do osmeha" kojoj se Dom zdravlja Žabalj pridružio u septembru 2020. godine, skupljajući isključivo plastične čepove, sada akciju proširujemo i pored skupljanja čepova, skupljamo papirnu i kartonsku ambalažu, stare udžbenike i sveske, novine i ostale papirne proizvode.

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Članak u vezi Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke možete pročitati klikom na link.

Uređenje čekaonice službe stomatologije u DZ Žabalj

Posle dužeg vremena, okrečena čekaonica službe stomatologije u Domu zdravlja Žabalj. Učinjena je osvetljenijom i vedrijom, što pacijentima boravak čini ugodnijim.

 Cekaonica sluzbe stomatologije u Zablju